Hoe het werkt

Tof dat je wilt aansluiten bij project Het Regent Tonnen. Het regent soms te hard en de andere keer is het te droog. Twee problemen met een oplossing: een regenton. Je kan er een bij ons uitzoeken via de keuzekaart en wij komen hem brengen en aansluiten.

Waarom we dit doen? Alle 14 leden van team HRT geloven in een aanpak met opgestroopte mouwen en dat verduurzamen vooral bestaat uit doen. en daarmee anderen motiveert en inspireert om aan te sluiten!

Goed om te weten:
* Je betaalt voor de ton de prijs zoals op de keuzekaart. Plus €50,00 voor het bestellen, leveren en aansluiten.
* Donderdag = #Tonderdag. We sluiten elke donderdag aan.
* Vragen? Check veelgestelde vragen of stuur een bericht.
* We werken samen met Rotterdams WeerWoord en de waterschappen in Rotterdam.
* Door online gegevens in te vullen ben je aangemeld als geïnteresseerde. Daarna volgt een telefonische intake en kan een plaatsingsafspraak gemaakt worden. Op een afgesproken datum en tijdsblok wordt de ton aan huis gebracht en meteen aangesloten.

4 reacties

 1. Hallo,
  zag jullie initiatief voorbij komen bij de Happy Activist. Kan ik als Utrechter ook zo’n ton bestellen?
  Vriendelijke groeten,
  Ingrid van ulden

  1. Beste Ingrid,

   Voorlopig plaatsen we alleen nog maar in Rotterdam, we zijn net begonnen en om meteen al landelijk te verspreiden zou super leuk zijn, maar niet haalbaar. Wel is het zo dat ons concept kopieerbaar is. Misschien kan je iemand in Utrecht enthousiast krijgen, of wil je zelf iets op poten zetten? Je kan ook eens vragen bij tuincentrum Steck of die een rol kunnen spelen? Wat je ook kiest, ik help je graag op weg! 
   Vriendelijke groet,
   Tijs van Ruth

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *