Voorwaarden

Algemene voorwaarden aansluiting  ‘Het Regent Tonnen’

Deze voorwaarden worden per e-mail verstuurd bij de offerte waarbij we aangeven op welke dag we komen plaatsen. Indien u akkoord geeft op de offerte en dag, gaat u daarmee akkoord met de voorwaarden en hebben we een overeenkomst.

We maken vooraf een afspraak voor plaatsing. We sluiten aan op donderdag en laten een half uur vntevoren weten hoe laat er een aansluiter komt. De Het kan zijn dat de ton(nen) al eerder wordt geleverd. Op de afgesproken datum en dient er iemand aanwezig te zijn die:

  • de plek aanwijst waar de regenton komt en op welke hoogte
  • met naam en handtekening akkoord geeft op het model ton en de aansluiting
  • kan afrekenen

Om een regenton aan de hemelwaterafvoer (regenpijp) aan te sluiten dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen.  Indien dat niet het geval is bepaalt de installateur ter plekke of hij/zij een aanpassing doet om een ton aan te kunnen sluiten, of dat de plaatsing niet door kan gaan. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Met een nieuwe afspraak kan de installateur terugkomen als of a) de situatie weer voldoet aan de technische voorwaarden of b) u met de installateur afspreekt om tegen een prijs van €40,00 per uur plus 21% BTW de situatie geschikt te maken.

Technische voorwaarden

Garantie

wettelijke voorwaarden

BTW: NL861598866B01 – KVK: 80235239 – Claes de Vrieselaan 72, 3021 JS Rotterdam –  demiddellander.nl