Voorwaarden

Algemene voorwaarden aansluiting  ‘Het Regent Tonnen’

Deze voorwaarden worden per e-mail verstuurd bij de offerte waarbij we aangeven op welke dag we komen plaatsen. Indien u akkoord geeft op de offerte en dag, gaat u daarmee akkoord met de voorwaarden en hebben we een overeenkomst.

We maken vooraf een afspraak voor plaatsing. We weten niet hoe laat die dag en kunnen daar ook geen beloftes over doen. Wel laten we een half uur van tevoren weten hoe laat er een aansluiter komt. Het kan zijn dat de ton al eerder wordt geleverd. Voor de levering hoeft er niemand aanwezig te zijn.

Voor het plaatsen op de afgesproken datum dient er iemand aanwezig te zijn die:

  • de plek aanwijst waar de regenton komt en op welke hoogte
  • Mondeling akkoord geeft op het model ton en de aansluiting

Om een regenton aan de hemelwaterafvoer (regenpijp) aan te sluiten dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen.  Indien dat niet het geval is bepaalt de installateur ter plekke of hij/zij een aanpassing doet om een ton aan te kunnen sluiten, of dat de plaatsing niet door kan gaan. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

Met een nieuwe afspraak kan de installateur terugkomen als of a) de situatie weer voldoet aan de technische voorwaarden of b) u met de installateur afspreekt om tegen een prijs van €45,00 per uur plus 21% BTW de situatie geschikt te maken.

Technische voorwaarden

Garantie