Capelle uitlegpagina

Deze actie is een samenwerking tussen gemeente Capelle aan den IJssel, Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard en WaterLeider. Het aanbod is voor een gereduceerd tarief dankzij bijdragen van deze drie deelnemers aan het project. Maar je gemeente geeft nog extra subsidie in de vorm van een korting van 25% op zowel de waterton als de kosten voor het leveren en aansluiten. Die subsidie verrekent de gemeente met Team Het Regent Tonnen, daar hoef je dus zelf niks voor te doen. Hieronder de belangrijkste dingen die anders zijn dan het reguliere project Het Regent Tonnen. Meer informatie vind je hier. >> Capelle Duurzaan

Bestellen
Als je bestelt via het inschrijfformulier zie je tijdens de bestelprocedure de prijzen zonder de 25% korting subsidie die je krijgt van je gemeente.
Na het invullen ontvang je van ons een korte checklist per e-mail. Die neem je door en als het nodig is reageer je naar ons via de e-mail.

Offerte
Daarna krijg je een offerte met daarin de prijzen vermeld met daarin wel de 25% korting en een voorstel voor datum van levering en aansluiten van je regenton.
Pas als je op de akkoord knop drukt in de mail hebben we een overeenkomst. Aansluitend krijg je een factuur die betaalt moet worden voordat we komen leveren en aansluiten.

Tarieven met korting
146,25 – T1 Eikenhouten ton
127,50 – T2 Kastanje ton
123,75 – T3 Elho ton met plantenbak

93,75  – T4 TonTuin met plantenbak
97,50 – T5 Kunststof 227 liter
63,75 – T6 Kunststof 100 liter

45,00 – Leveren en aansluiten

Alleen de ton afleveren?
De korting geldt voor het leveren én aansluiten van de regenton. Omdat je gemeente graag wilt dat dit ook daadwerkelijk gebeurt, is de regel voor het alleen leveren van een ton (dus zonder aansluiten) anders. Je betaalt het tarief zonder korting. Op het moment dat je een foto naar ons stuurt waaruit blijkt dat de ton is aangesloten en in gebruik is, dan krijg je de 25% korting retour op je rekening.