Vrije gift

Tegenwoordig is klimaatverandering niet meer weg te denken. Hevigere regenbuien en drogere zomers vragen om bewuster watergebruik en meer groen. Dit doen we met ons grote assortiment van regentonnen. Er wordt goed gebruik gemaakt van dit aanbod. Maar niet iedereen kan een regenton betalen, terwijl ze die wel dolgraag zouden willen. Deze mensen kunnen uw hulp hard gebruiken! WaterLeider wilt mensen helpen die graag willen bijdragen aan een duurzame wereld, maar hier niet de middelen voor hebben. Want voor ons gaan duurzaam en sociaal hand-in-hand. Help mee en kies de manier van doneren die het beste bij u past: 

Het helpen van een stadsgenoot:

  • Bestel voor een ander. Vul ons formulier in op de homepage of neem even contact op.
  • Een eenmalige bijdrage via bank, met of zonder publiekelijke naamsvermelding.
    Banknummer: NL30RABO0359668240 t.n.v. Wijbedrijf De Middellander

Het helpen van de organisatie: 

  • We hebben behoefte aan professioneel materiaal, we werken nu met eigen fietsen en gereedschap, maar dat kan beter, de eerste prioriteiten:
    – 2 X elektrische bakfiets
    – een derde gereedschapset met o.a. accutol, recipro en handgereedschap
  • Sponsor de organisatie. Met liefde zetten we ons in voor stad, mens en milieu, een deel daarvan is onbezoldigd. Voor een paar onderdelen komen we nog middelen tekort om daar uren voor in te kopen. Zoals: intensievere begeleiding mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, overdragen van ons concept aan anderen, workshops om mensen te leren zelf een ton aan te sluiten en fondsenwerving.

Neem contact op met tijs@waterleider.nl als je de mogelijkheden wilt bespreken.